Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marky Anonymní
|
Zaslal: 04.05.2016, 17:09 hod Předmět: pegintron X pegasyn |
|
|
Zdravim ve spolek vsechny spolubojovniky. Nemate nekdo osobni zkusenost s vyse uvedenymi peginf? Mam 18 tyden lecby, celou dobu na Pegintronu, ale ted si budu pichat Pegasyn. Trochu se obavam, co to se mnou udela. Mate nekdo zkusenost? Doufam, ze uz tech poslednich par tydnu zvladnu v klidu..Moc dekuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Site Admin
|
Zaslal: 04.05.2016, 21:33 hod Předmět: |
|
|
Ahoj
Pegasys a Pegintron jsou dva výrobky dvou různých firem. Je mezi nimi rozdíl, ale ne příliš velký (jeden je interferon alfa-2a, druhý je interferon alfa-2b). Liší se i dávkování, ale oba jsou to interferony používané k léčbě HCV. Bylo provedeno několik studií aby se zjistilo, jestli je jeden z nich lepší nebo horší, ale na žádný významný rozdíl v účinku se nepřišlo (alespoň pokud vím).
Já jsem si "vyzkoušel" oba, a také jsem žádný rozdíl nepociťoval.
Proč ti doktor předepsal změnu?
Petr |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marky Anonymní
|
Zaslal: 05.05.2016, 12:51 hod Předmět: |
|
|
Ahoj Petre. Dekuji za zkusenost. Mam ted zmenu, protoze je dostupna pouze vadna sarze Pegintronu, tak mam na patek Pegasyn, nez se to vyresi. Od dr mam vse vysvetlene, jen jsem chtela nejakou osobni zkusenost. Ten Pegintron se mnou dost mava, i po tak relativne dlouhe dobe. Diky Bohu budu mit lecbu jen na 24t, tak striham metr a jde to lip. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Site Admin
|
Zaslal: 05.05.2016, 20:47 hod Předmět: |
|
|
Tak držím palce, ať to zvládneš!
Petr |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 06.05.2016, 17:35 hod Předmět: |
|
|
Ja si též vyzkoušel obě verze a zatím co Pegasys sem snášel celkem bez problémů, Pegintron se mnou zamával neskutečným způsobem, ale záleží na každém jednotlivci jak co snáší. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marky
|
Zaslal: 15.06.2016, 22:23 hod Předmět: |
|
|
Tak musim rici, ze Pegasys super, vubec nic mi po nem nebylo. Zadny Ibalgin, zadna teplota, pohoda.. Ted mam na posledni 2 injekce zpet Pegintron a jsem na tom svem - zvysena teplota cely tyden s leky, bez Ibalginu vysoka horecka.. Jsem rada, ze uz budu mit konec.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|